Pintardesign engleski

Izrada WEB stranica

Uloga web stranice je da privuče korisnika, predstavi proizvode ili usluge te ostvari marketinške ciljeve.
Vaša će internet stranica stvoriti prvi dojam o vašoj tvrtki i djelatnostima kojima se bavite, odnosno proizvodima koje prodajete. Stoga je potrebno uvažiti brojne čimbenike kako bi se stvorila profesionalna, upečatljiva i intuitivna web stranica.

SEO optimizacija i Održavanje web stranica Besplatna seo analiza

Naš tim posvećen je pružanju atraktivnog web dizajna, izvrsnog korisničkog iskustva i brzog učitavanja web stranica. 

Na temelju dosadašnjih iskustava naučili smo da je za svakog klijenta najvažniji jednostavan, razumljiv i transparentan proces izrade web stranice, bez obzira na složenost projekta. Prioritet nam je osigurati da imate iskustvo bez muke od početka do kraja.

Vaša je uloga pružiti nam potrebne upute i materijale za izradu kvalitetne web stranice. To uključuje vaš logo, tekstove i fotografije. Naš zadatak je kreirati idejno rješenje stranice te sama njezina izrada.

Prepoznajući da ste možda novi u procesu web dizajna i izrade web stranica, nudimo vam mogućnost zakazivanja besplatnog projektnog sastanka. Tijekom ovog sastanka dat ćemo vam detaljne upute o pripremi potrebnih materijala ili dokumentacije. Osim toga, vodit ćemo vas kroz proces dizajna kako biste bili informirani na svakom koraku.

SEO optimizacija i Održavanje web stranica Besplatna seo analiza
Između ostalog, izrada web stranica uključuje:

Istraživanje ključnih riječi

Učinkovit SEO počinje temeljitim istraživanjem ključnih riječi. Identificirajte relevantne ključne riječi i fraze koje će vaša ciljana publika vjerojatno koristiti prilikom traženja usluga. Upotrijebit ćemo alate za istraživanje ključnih riječi kako biste otkrili popularne i visoko rangirane ključne riječi. Potrebno je strateški uključiti te ključne riječi u sadržaj web stranice, uključujući naslove, meta oznake, alternativni tekst slike i URL-ove. Ovaj će pristup pomoći tražilicama da razumiju relevantnost vaše web stranice za određene upite pretraživanja.

SEO optimizacija i Održavanje web stranica Besplatna seo analiza
Programiranje - ljepota

Mobilna optimizacija

Korištenje mobilnog interneta u stalnom je porastu, stoga je optimizacija vašeg web dizajna za mobilne uređaje ključna. Responzivni web dizajn osigurava neprimjetno prilagođavanje vaše web stranice različitim veličinama zaslona, pružajući optimalno iskustvo pregledavanja za posjetitelje na pametnim telefonima i tabletima. Tražilice preferiraju web stranice prilagođene mobilnim uređajima pa takve stranice često imaju viši rang u rezultatima pretraživanja, što rezultira povećanom vidljivošću i prometom.

Brzina i izvedba

Kvalitetna izrada web stranica i brzina učitavanja web stranice značajan je faktor rangiranja za tražilice. Korisnici cijene brzo i učinkovito iskustvo pregledavanja. Optimizirat ćemo vaše web stranice minimiziranjem veličina slika, iskorištavanjem predmemorije preglednika i korištenjem mreža za isporuku sadržaja (CDN) kako bismo osigurali brzo učitavanje stranica. Redovito praćenje i optimiziranje web stranice važno je kako biste održali visoko rangiranje u tražilicama i zadržali posjetitelje.

Programiranje - poliklinika
Zipline Pintardesign

Dizajn korisničkog iskustva (UX).

Dizajn korisničkog iskustva igra vitalnu ulogu u SEO-u. Web stranica prilagođena korisniku, koja nudi jednostavnu navigaciju, intuitivna sučelja i vrijedan sadržaj, poboljšava angažman i potiče posjetitelje da provode više vremena na vašoj stranici. Tražilice prilikom rangiranja web stranica uzimaju u obzir mjerne podatke o ponašanju korisnika, stoga je nužno omogućiti besprijekorno i zadovoljavajuće korisničko iskustvo. Potrebno je ugraditi jasne gumbe s pozivom na radnju, privlačne vizualne elemente i dobro strukturiran sadržaj za bolji angažman korisnika i bolju stopu konverzije.

Lokalni SEO

Za tvrtke koje ciljaju korisnike u Hrvatskoj, ključna je optimizacija web dizajna za lokalni SEO. Neka vaša web-stranica na vidljivom mjestu sadrži adresu vaše tvrtke, telefonski broj i druge relevantne podatke za kontakt. Registrirajte svoju tvrtku na Google My Businessu i drugim lokalnim imenicima kako biste poboljšali svoju vidljivost u lokalnim rezultatima pretraživanja. Osim toga, potrebno je izraditi odredišne stranice specifične za lokaciju i prilagoditi sadržaj potrebama i preferencijama korisnika u različitim gradovima ili regijama.

MMS4 Pintardesign
Sokolovi Pintardesign

Sadržaj visoke kvalitete

Privlačan i informativan sadržaj okosnica je uspješnog web dizajna i SEO-a. Potrebno je kreirati vrijedan, jedinstven i relevantan sadržaj koji ima odjeka kod vaše ciljane publike. Ključne riječi trebaju biti prirodno uključene u sadržaj, ali bez pretrpavanja koje tražilice kažnjavaju. Redovito ažurirajte svoju web stranicu svježim sadržajem, kao što su postovi na blogu, članci, studije slučaja i multimedijski elementi, kako biste privukli posjetitelje i uspostavili autoritet u svojoj niši.

Primjena učinkovitih strategija optimizacije za tražilice može značajno poboljšati vidljivost vaše web stranice i privući više posjetitelja. Provođenjem temeljitog istraživanja ključnih riječi, optimizacijom za mobilne uređaje, davanjem prioriteta brzini i performansama, poboljšanjem korisničkog iskustva, fokusiranjem na lokalni SEO i isporukom visokokvalitetnog sadržaja, vaša web stranica izdvojit će se od konkurencije i potaknuti ciljani organski promet. Uz kvalitetan web dizajn i snagu SEO-a otvorit će vam se nove mogućnosti za uspjeh.